הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שוקולד צ'יפס
2 גביעי שמנת חמוצה
2 כוסות סוכר
1 כוס אבקת קקאו
4 כוסות קמח תופח או קמח לא תופח ושקית אבקת אפיה
4 ביצים
200 גרם מרגרינה מרוככת
1/4 כוס מים
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים פרט לשוקולד צ'יפס במערבל מזון עד שהעיסה תהיה ללא גושים. מעבירים את העיסה לתבנית משומנת ושופכים לתוכה את השוקולד צ'יפס.
אופים כ-30 דקות ב-180 מעלות.
וללאחר מכן בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון