הוראות הכנה
מרכיבים
החמרים:
2 כוסות סוכר
1/2 2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס קקאו
כפית אבקת סודה לשתיה
1/2 1 כוסות חלב או מיץ תפוזים
4 ביצים
1/4 1 כוסות שמן.
לציפוי:
100 ג'ר שוקולד מריר
50 ג'ר חמאה
1/4 כוס חלב
סוכריות צבעוניות לקישוט.
תבנית פיירקס מרופדת בניר אפיה,גודל 37X 30.
חום 180 מעלות.
אופן ההכנה
1.מערבבים את החמרים היבשים בקערה.
2.טורפים היטב את הביצים והנוזלים בקערה נפרדת.
3.יוצקים את תערובת הביצים לקערת החמרים היבשים ומערבבים היטיב לתערובת
חלקה ללא גושים.
4.יוצקים לתבנית ואופים בתנור מחומם מראש 40-35 דקות,או עד שקיסם הננעץ
במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.
לציפוי
5.ממיסים את חמרי הציפוי במיקרו ומערבבים עד שהתערובת אחידה.יוצקים על
העוגה הקרה ומקשטים בסוכריות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון