הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים לבצק:
1 מרגרינה רכה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2 כוסות קמח אוסם
מילית:
200 ג"ר שוקולד מריר
1 חב' מרגרינה
3/4 כוס שוקולית
4 ביצים
אופן ההכנה
לערבב את כל חברי הבצק וללוש.
לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר כשעה.
לרפד תבנית משומנת ב3/4 מהבצק.
לבשל על אש קטנה את השוקולד, מרגרינה והשוקולית. להסיר מהאש. כשהתערובת מתקררת להוסיף תוך בחישה את הביצים, ביצה אחר ביצה.
לצקת את תערובת השוקולד על הבצק.
לגרד בפומפיה גסה את שארית הבצק הנותר.
לאפות בחום בינוני כ-40 דקות עד שמזהיב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון