חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד 3 שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה ממש קלה להכנה ויוצאת מאוד טעימה (וגם נראית מושקעת).
עוגת שוקולד 3 שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה ממש קלה להכנה ויוצאת מאוד טעימה (וגם נראית מושקעת).
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
אינסטנט פודינג וניל
אינסטנט פודינג שוקולד
שמנת מתוקה
כוס חלב
1/2 כוס סוכר + 4 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות קקאו (לא שוקו!!!)
3 כפות מים
1/2 חבילת מרגרינה בלי מלח
אופן ההכנה
בצק:
* מקציפים 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים 5 חלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד.
*אופים בחום בינוני בתבינת משומנת 15 דקות.
*מכבים את התנור ומשעירים את העוגה בתנור החם ל-10 דקות נוספות.
קרם:
*מקציפים שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל.
*מורחים את הקרם על העוגה שהתקררה.
אפשר לעשות מנה כפולה של קרם בשביל עודה גבוהה ועשירה יותר.
ציפוי:
*מרתיחים תוך כדי ערבוב 100 גרם שוקולד מריר, 4 כפות סוכר, 3 כפות קקאו ו-3 כפות מים.
*מורידים מהאש ומערבבים פנימה כל עוד הקרם חם את המרגרינה.
* כשכל המרגרינה התפזרה (לפני שהציפוי התקרר) שופכים על העוגה הקרה.
מגיש: Elentari
מקור:
שתף את המתכון