הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
אינסטנט פודינג וניל
אינסטנט פודינג שוקולד
שמנת מתוקה
כוס חלב
1/2 כוס סוכר + 4 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות קקאו (לא שוקו!!!)
3 כפות מים
1/2 חבילת מרגרינה בלי מלח
אופן ההכנה
בצק:
* מקציפים 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים 5 חלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד.
*אופים בחום בינוני בתבינת משומנת 15 דקות.
*מכבים את התנור ומשעירים את העוגה בתנור החם ל-10 דקות נוספות.
קרם:
*מקציפים שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל.
*מורחים את הקרם על העוגה שהתקררה.
אפשר לעשות מנה כפולה של קרם בשביל עודה גבוהה ועשירה יותר.
ציפוי:
*מרתיחים תוך כדי ערבוב 100 גרם שוקולד מריר, 4 כפות סוכר, 3 כפות קקאו ו-3 כפות מים.
*מורידים מהאש ומערבבים פנימה כל עוד הקרם חם את המרגרינה.
* כשכל המרגרינה התפזרה (לפני שהציפוי התקרר) שופכים על העוגה הקרה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון