חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שנחטפת. מהילד הכי קטן בבית ועד הסבתא הכי מבוגרת. כולם אוהבים!!!!
עוגת שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שנחטפת. מהילד הכי קטן בבית ועד הסבתא הכי מבוגרת. כולם אוהבים!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
2 כוסות קמח
1 שמנת חמוצה
1+1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
6 ביצים
1/2 כוס שמן
3/4 כוס חלב
1 שקית אבקת אפייה.
לציפוי:
חבילת שוקולד חלב
1/3 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים. מקציפים את החלמונים בקערה עם 3/4 כוס סוכר ובקערה אחרת את החלבונים עם יתרת הסוכר.
מוסיפים לחלמונים את שאר החומרים וממשיכים להקציף. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלסיוס. מערבבים את החלבונים בתנועות קיפול את תוך תערובת העוגה.
משמנים תבנית ,במרגרינה בטעם חמאה, יוצקים לתוכה את התערובת שהכנו ומכניסים לתנור לשעה עד שעה וחצי אפייה. לבדוק מדי פעם.
בינתיים, על אש קטנה ,מרתיחים את השמנת המתוקה ושוברים לתוכה שוקולד, מערבבים וממיסים, עד שיש לנו רוטב סמיך.
כשהעוגה מוכנה יוצקים עליה את רוטב השוקולד. אפשר לפזר מעל סוכריות צבעוניות או לגרד שוקולד לבן לעיטור.
בתיאבון!!!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון