הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים לציפוי:
1 כוס סוכר 1 שוקולד מריר
1 כוס שוקולית חצי שמנת מתוקה
1 כוס קמח תופח
1 כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
1 שמנת מתוקה( חצי בתוך תערובת העוגה וחצי שמנת לציפוי)
אופן ההכנה
להפריד את הביצים (רצוי מאוד בכל עוגה להפריד) לערבב במערבל את החלבונים עם הסוכר
לתערובת יציבה, להוסיף את החלמונים +השמן +השוקולית+הסוכר הוניל + חצי שמנת מתוקה לערבב היטב, להוסיף את הקמח בהדרגה ולערבב לתערובת אחידה.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ולאפות כ 40 דקות. עד שהקיסם יוצא נקי.
להוציא מהתנור ולחורר את העוגה בעזרת מזלג.
לציפוי:
לשים את השוקולד את החצי שמנת בסיר לערבב היטב עד לרתיחה.
לצפות את העוגה ולהכניס למקרר לא חובה.
בהצלחה. ובתאבון. ד ל י ת!!!
מגיש:
מקור: דלית
שתף את המתכון