חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולית של דלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה להכנה טעימה שחבל על הזמן, האורחים ירצו את המתכון. שווה שווה לנסות. בתאבון ד ל י ת !!! מחכה לתגובות. 5 כוכבים
עוגת שוקולית של דלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה להכנה טעימה שחבל על הזמן, האורחים ירצו את המתכון. שווה שווה לנסות. בתאבון ד ל י ת !!! מחכה לתגובות. 5 כוכבים
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים לציפוי:
1 כוס סוכר 1 שוקולד מריר
1 כוס שוקולית חצי שמנת מתוקה
1 כוס קמח תופח
1 כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
1 שמנת מתוקה( חצי בתוך תערובת העוגה וחצי שמנת לציפוי)
אופן ההכנה
להפריד את הביצים (רצוי מאוד בכל עוגה להפריד) לערבב במערבל את החלבונים עם הסוכר
לתערובת יציבה, להוסיף את החלמונים +השמן +השוקולית+הסוכר הוניל + חצי שמנת מתוקה לערבב היטב, להוסיף את הקמח בהדרגה ולערבב לתערובת אחידה.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ולאפות כ 40 דקות. עד שהקיסם יוצא נקי.
להוציא מהתנור ולחורר את העוגה בעזרת מזלג.
לציפוי:
לשים את השוקולד את החצי שמנת בסיר לערבב היטב עד לרתיחה.
לצפות את העוגה ולהכניס למקרר לא חובה.
בהצלחה. ובתאבון. ד ל י ת!!!
מגיש: dalit
מקור: דלית
שתף את המתכון