חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקו רום " השף בראון" הילטון לוס אנגלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מצויינת של שף מלון הילטון לוס אנגלס שנבחר כעוגת השנה בתחרות שפים של מלונות הילטון brב1996
עוגת שוקו רום " השף בראון" הילטון לוס אנגלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מצויינת של שף מלון הילטון לוס אנגלס שנבחר כעוגת השנה בתחרות שפים של מלונות הילטון brב1996
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס רום אלכוהולי [ לא תמצית]
שלשת רבעי כוס צימוקים
200 גרם חמאה
125 גרם שוקולד מריר מחולק לקוביות או מטבעות
2 כוסות סוכר
5 ביצים
כוס קמח תופח
2 כפות קקאו
אופן ההכנה
לשים בסיר את הרום והצימוקים ולבשל מעט על אש קטנה עד שהרום נספג בצימוקים
לצנן
לחמם תנור לחום של 180 מעלות
לשים בסיר גדול את החמאה השוקולד ולהמיס על אש קטנה
להוריד מהאש ולבחוש היטב להוסיף את הסוכר הביצים הקקאו ניתן לבחוש גם במקצף יד
להוסיף את הצימוקים ולבחוש היטב
לאפות בתבנית 24 [ יוצא לא גבוהה במיוחד ] או בתבנית אינגליש קייק
או בתבנית מרובעת ולחתוך כמו בראוניס
לאפות 50 דקות
מוגש עם כף גלידת וניל ובקישוט עלי נענע
בתאבון
לצננן ובתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון