הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
4 כוסות קמח
חצי כוס מים
חבילה וחצי מרגרינה
שקית אבקת אפיה
למילוי:
ריבה משובחת
חצי כפית קינמון
קליפת לימון מגוררת
50 גרם צימוקים
אופן ההכנה
לערבב היטב את חומרי הבצק ללוש לבצק אחיד
לרדד לעלה דק
למלא בחומרי המילוי לקפל את הבצק וליצור שטרודל
לחרוץ בחלק העליון של הבצק שלושה חריצים
לאפות בחום בינוני עד הזהבה
להוציא מהתנור ולםזר מיד אבקת סוכר
להגיש בתוספת כדור גלידת וניל
בתאבון
מגיש:
מקור: רומן ואולגה
שתף את המתכון