הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה רכה
41 1 כוסות סוכר לבן
4 ביצים שלמות
1 גביע ביו יוגורט
כפית שטוחה סודה לשתיה
1כוס קוקוס
2 כוסות קמח תופח
לשלב ב'
2 כפות טחינה גולמית
כף גדושה שוקולית
אם אין שוקולית אפשר לשים כף קקאו+41 כוס סוכר
כפית תמצית רום או ליקר
אופן ההכנה
1.בקערה לערבב היטב את חומרי שלב א'לתערובת אחידה (במיקסר- או ביד)
2.להוריד 41 1 כוס משלב א' לקערה בינונית
3.את היתרה משלב א' לצקת לתבנית וליישר.
4.לקערה עם הבלילה שהורדנו להוסיף את חומרי שלב ב' ולערבב היטב לבלילה רכה .
במידה וצריך ניתן להוסיף כף או שתיים מיםחלבשמנת מתוקה
5.לצקת את בלילת שלב ב' על הבלילה הלבנה שלב א'
6.בעזרת קיסם בעדינות לתת כמה סיבובים כדי לערבב את התערובות.
לא לערבב ממש רק 4-6 סיבובים.
7.מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 175 ל 45 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון