הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגת הטורט-
6 ביתים מופרדות
3/4 כוס סוכר
2 כפות תמצית וניל
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים מים
1 כוס קמח
1 שקית א. אפיה
לשיש-
1/3 כוס ליקר שוקולד
1 כפית גדושה קפה נמס
1 כף גדושה קמח
2 כפות סירופ שוקולד
2 כפות סירופ מיפל/ 3 כפות דבש
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שנוצר קצף יציב
את החלמוניםטורפים ביחד עם השמן מיץ התפוזים ותמצית הוניל
מאחדים את שתי התערובות ומוסיפים את הקמח עם אבקת האפיה .
את החומרים לשיש טורפים היטב ומוסיפים לתערובת העוגה לא לאחד את התערובות.
העוגה מתאימה לתבנית 26
אופים בחום של 180 מעלות ל 20 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון