הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
חצי כוס סוכר + 4כפות סוכר +4כפות סוכר
אינסטנט פודינג שוקולד
אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת להקצפה + כוס חלב
100 גרם שוקולד מריר
רבע חבילה מרגרינה
4 כפות מים
אופן ההכנה
להפריד חלבונים וחלבונים , להקציף החלבונים עם חצי כוס סוכר
להוסיף לקצף אינסטנט פודינג שוקולד עם החלמונים , לסירוגין
לשמן תבנית 28 בתחתית, לאפות בחום בינוני 25 דקות.
להקציף 2 שמנת מתוקה + 4 כפות סוכר + אינסטנט פודינג וניל + כוס חלב
לאחר שתחתית העוגה התקררה מעט, לשפוך את הקצפת מעל.
להמיס בסיר רבע חבילה מרגרינה + 100 גרם שוקולד מריר + 4 כפות סוכר + 4 כפות מים
לקרר מעט, לשפוך על הקצפת
לקרר במשך הלילה.
מגיש:
מקור: פרטי
שתף את המתכון