הוראות הכנה
מרכיבים
2 מכלי שמנת מתוקה
4 ביצים
2 כוסות סוכר
3 כוסות קמח תופח
150 גרם פקאן סיני טחון גס ( פקאן מסוכר )
למילוי ולציפוי
6 כפות סוכר חום
4 כפות קינמון
תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ משומנת או
2 תבניות כיכר באורך 30 ס"מ משומנות
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ).
1. שמים בקערת המערבל מיכל אחד של שמנת, את הביצים והסוכר
ומקציפים 3 דקות.
2.מוסיפים לסירוגין ותוך כדי הקצפה את הקמח ומיכל השמנת הנותר וממשיכים
להקציף עוד 5 דקות. מוסיפים את הפקאן הסיני ומערבבים ידנית לתערובת
אחידה.
לציפוי:
1.מערבבים בנפרד את הסוכר והקינמון. יוצקים מחצית מתערובת העונה לתבנית,
זורים מחצית מתערובת הקינמון יוצקים מעל את יתרת הבצק וזורים את יתרת
תערובת הקינמון.
אופים 45 50 דקות, עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה ייצא יבש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון