חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמרים עם מחית ערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שמרים עם מחית ערמונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
350 גרם קמח מנופה
3 כפות סוכר
3 חלמונים
100 גרם חמאה
1 כף שמרים יבשים
½ כוס עד כוס שמנת מתוקה
למלית:
ממרח ערמונים הונגרי (250 גר')
3 פקקים ליקר שוקולד
לסירופ:
1 כוס חלב
½ כוס סוכר
1 פקק תמצית וניל איכותי
אופן ההכנה
לשים בצק רך ולא דביק. מתפיחים לפחות שעתיים. מרדדים את הבצק למלבן.
בוחשים את מלית הערמונים עם ליקר השוקולד ומורחים על הבצק.
מגלגלים לרולדה הדוקה, חותכים פרוסות ומסדרים בתבנית משומנת ומקומחת מס' 26. מתפיחים שנית כ-½ שעה עד שהרווחים בין הפרוסות נסגרים.
אופים כ-½ שעה בחום בינוני.
מחממים כוס חלב עם חצי כוס סוכר וכפית תמצית וניל איכותית ויוצקים כ-2 כפות חלב על כל פרוסת עוגה בעודה חמה.
להגשה, מרטיבים שוב את העוגה במעט סירופ חלב ומחממים מעט בתנור.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון