הוראות הכנה
מרכיבים
בצק
1 מרגרינה רכה
5 ביצים
1 ק"ג קמח
¼1 כוסות מים פושרים
50 ג"ר שמרים או 2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
1 סוכר וניל
קורט מלח
מילוי (לערבב)
2 מרגרינה רכה
6 כפות קקאו
½1 כוסות סוכר
סירופ (להרתיח)
½כוס סוכר
½כוס מים
אופן ההכנה
בצק
ללוש את כל החומרים ולהתפיח עד להכפלת כמות
את הבצק לחלק ל-6
כל חלק לרדד,למרוח במילוי , לקפל כמו בבצק עלים ולהתפיח שוב כ- 20 דקות
לרדד שוב , לחלק ל-3 , לשזור צמה ולהתפיח פעם נוספת.
למרוח בביצה ולאפות בחום ביניני
מיד עם הוצאת העוגה מהתנור למרוח בסירופ
לכסות במגבת ולהכניס את כל התבנית לשקית ניילון עד שהעוגה מתקררת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון