הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח -חצי כוס מיץ תפוזים
כף שמן
קליפת לימון
כמה טיפות לימון
לציפוי
1 אינסטנט וניל
ג"לי תותים חבילה
תותים חבילה
כוס חלב לקצפת
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים פלוס חצי כוס סוכר.
עד שהקצב חזק .
בקערה שנייה . מערבבים את החלמונים פלוס.חצי כוס קמח .כף שמן.קליפת לימון.
כמה טיפות לימון.חצי כוס תפוזים
מערבבים היטב.מוסיפים לחלבונים העדינות .משמנים תבנית ואופיפ בחום בינוני
ציפוי
מקציפים את השמנת מתוקה פלוס אינסטנד פודינג פלוס כוס חלב
לקצף יציב חותכים את העוגה באמצע מורחים את הקצפת לאחר מכן מחינים את הגל"י תות
מכינים לפי הוראות הכנה.לאחר שפורסים את התותים הטרים על העוגה .אפשר להוסיף את הגל"י הפושר טעים מאוד תודה חן -
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון