חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תותים וקצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מעולה קלה יכולה להיות פרווה אם משתמשים בשמנת צמחית מתאימה לכל אירוע ואין אחד שלא מבקש תוספת
עוגת תותים וקצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מעולה קלה יכולה להיות פרווה אם משתמשים בשמנת צמחית מתאימה לכל אירוע ואין אחד שלא מבקש תוספת
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
כוס ורבע קמח תופח
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
1/3 כוס שמן
שקית סוכר וניל
למילוי:
כוס סוכר
חבילת תותים טריים
ג'לי בטעם תות
שמנת מתוקה
ושוקולד מריר לקישוט
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום 160
לטורט:להפריד בין הביצים ולהקציף עם הסוכר את החלבון ואת החלמון עם השאר הסוכר וניל השמן והקמח ולאחד עם החלבונים.
לשמן תבנית רצוי שקופה פיירקס גדולה לשמן אותה ולשפוך את התערובת לאפות 40 דק'
את חבילת התותים לפרוס לעיגולים לשים בקערה ולערבב עם כוס הסוכר להשאיר לילה לפני הכנת העוגה כדי שיספוג את הסוכר ויפריש מיצים.
אחרי שהעוגה מוכנה לסדר את התותים ולהרטיב אותה עם המיץ של התותים
להכין את הג'לי לפי אופן ההכנה ולשפוך מעל התותים ולשים חצי שעה במקרר
לציפוי:להקציף שמנת מתוקה ולהמתיק עם 2-3 כפות סוכר עד שיתקשה
לימרוח מעל לג'לי ולגרד שוקולד מריר למעלה .
אפשר במקום תותים להשתמש באפרסק משמש או אננס משומר למילוי ולבחור ג'לי בטעמים שונים.
מגיש:
מקור: לילך
שתף את המתכון