חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תותים ושמנת לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה ומרשימה מאד. brאני מעדיפה שמנת מתוקה אבל אפשרי בהחלט להחליפה בקצפת צמחית (פרווה).
עוגת תותים ושמנת לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה ומרשימה מאד. brאני מעדיפה שמנת מתוקה אבל אפשרי בהחלט להחליפה בקצפת צמחית (פרווה).
הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס לעוגה:
------------
200 גרם קמח מצה
100 גרם קמח תפו"א/קורנפלור
200 גרם חמאה או מרגרינה
2 חלמונים
2-כפות מים קרים
4-כפות סוכר
מילוי:
------
2-שמנת מתוקה
4-כפות אבקת סוכר
4-כפות פודינג וניל
לקישוט:
---------
300-גרם תותים פרוסים
לציפוי:
--------
1-שקית ג'לי תות שדה
אופן ההכנה
להכניס את כל חומרי הבצק לקערת מערבל ולערבב בוו לישה 3-5 דקות, במהירות באיטית עד שמתקבל בצק אחיד
אם הבצק נדבק לידיים יש להוסיף מעט קמח, אין להרבות בלישה.
לרפד תבנית עגולה מס'-24 בנייר ולאפות בתנור מחומם מראש עד להזהבה בחום של 180 מעלות..כ-12 עד..15 דקות..לצנן ולהעביר לכלי הגשה שטוח.
להקציף שמנת מתוקה עם האבקת סוכר ופודינג וניל כ-2 עד-3 דקות ולמלא בקרם את הבסיס.
לרפד בתותים חתוכים ולהכין ג'לי לפי הוראות היצרן.
לצקת מעל התותים ולקרר שעתיים במקרר לפני ההגשה.
חג שמח.
מגיש: רינת ספיר
מקור: אישי
שתף את המתכון