חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תותים קצפת וג'לי לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון קל מהיר ופשוט ומבוסס על עוגת ספוג קנוייה. brניתן לאפות הבסיס בנפרד, אבל אז לא נוכל לקרוא לה עוגה לעצלנים... brאת התותים אפשר להחליף בכל פרי אחר, רק לא לשכוח להתאים לפרי הנבחר ג'לי וריבה brבאותו הטעם והצבע. brבתאבון brורדק
עוגת תותים קצפת וג'לי לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון קל מהיר ופשוט ומבוסס על עוגת ספוג קנוייה. brניתן לאפות הבסיס בנפרד, אבל אז לא נוכל לקרוא לה עוגה לעצלנים... brאת התותים אפשר להחליף בכל פרי אחר, רק לא לשכוח להתאים לפרי הנבחר ג'לי וריבה brבאותו הטעם והצבע. brבתאבון brורדק
הוראות הכנה
מרכיבים
כלי נאה בצורה של העוגה
1 עוגת ספוג (2-3 שכבות)
1 מיכל קצפת מתוקה- פרווה
2 כוסות תותים
1 כוס ריבת תותים
1 אבקת ג'לי בטעם תות
1 כוס מים חמים+ 2 כפיות נס קפה+ 1 כפית תמצחת וניל
אופן ההכנה
מכינים הקצפת ומניחים בצד.
את התותים פורסים לאורך ומניחים בצד.
על כלי נאה מניחים 2 שכבות מעוגת הספוג, ומרטיבים אותה בכוס הקפה שהכנו (כמחצית מהכמות)
מעל מורחים שכבה נדיבה של הקצפת (2/3 מהכמות) וסוגרים בשכבת העוגה השלישית.
את השכבה העליונה מרטיבים בקפה שהכנו ומורחים את הריבה.
מסדרים מעל התותים , בצורה מעגלית, מפנים העוגה החוצה. יש להצמיד התותים ולהניחם עם הצד החתוך כלפי מעלה. בכל מעגל יש להקפיד על גוד אחיד של התותים.
מכינים הג'לי ע"פ ההוראות, ובעזרת כף גדולה מוזגים ממנו על התותים (שוב, מבפנים החוצה).
למזיגה בדפנות , ניתן להצמיד נייר אפיה מסביב לעוגה ולמזוג בזהערות מהג'לי תוך אחיזה קלה בנייר, למס' שניות.
מניחים העוגה בצד לכ-3 דקות.
מורחים בדפנות את שארית הקצפת.
מכניסים לקירור למס' שעות.
ב ת א ב ו ן! ורדק
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון