הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה מרגרינה ללא מלח
1/2 כוס סוכר
1 חבילה תמרים ללא גרעין
1 ביצה
300 גר' פתי בר שבורים לפירורים גסים
200 גר אילסרים קצוצים דק
קוקוס טחון לקישוט
אופן ההכנה
שמים בסיר את המרגרינה והסוכר ומערבבים מעל אש בינונית מוסיפים את התמרים תוך כדי ערבוב מתמיד ומבשלים עד לקבלת עיסה - מסירים מהאש ומיד במהירות מוסיפים את הביצה ואת הפתי בר והאגוזים.
צרים נקניקיות מהעיסה ומגלגלים בקוקוס הטחון.
עוטפים בנייר שעווה ומאחסנים במקרר.
חותכים לפרוסות דקות של 2 ס"מ בערך.
מגיש:
מקור: קיבוץ אילות ניצן
שתף את המתכון