חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוזים אחרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוזים קצת אחרת, לחה, וטעימה
עוגת תפוזים אחרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוזים קצת אחרת, לחה, וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
5 ביצים מופרדות
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
1 תפוז +1 לימון - שלמים על קליפתם, טחונים במעבד מזון למשחה
3/4 כוס שמן
1 שקית וניל
1+1/2 כוסות סוכר
2+1/2 כוסות קמח
1 א.א פיה
לסירופ:
1/2 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוז סחוט
1 כפית תמצית רום
אופן ההכנה
1. מקציפים חלבונים +1 כוס סוכר.
2. מקציפים חלמונים + שמן+ סוכר וניל+1/2 כוס סוכר+כןס מיץ תפוזים+ משחת פרי ההדר.
3. מוסיפים קמח וא. אפיה ומאחדים עם החלבונים.
4. אופים ב-170 מעלות בשלוש תבניות אינגליש קייק (ארוכות) שצופו בשומן, במשך 45-50 דקות.
5. מכינים סירופ בהרתחת המרכיבים.
6. כשהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הסירופ.
7. מחביאים, שלא ייגמר מהר.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון