הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים בטמפ. החדר
כוס וחצי סוכר
שני שליש כוס מיץ תפוזים
שליש כוס שמן
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
קליפת לימון מגוררת (לא הכרחי)
אופן ההכנה
מכניסים את הביצים לקערת מיקסר ומקציפים במשך 10 דקות!
מוסיפים בהדרגה את הסוכר
מנמיכים את עוצמת המיקסר לנמוך ביותר ומוסיפים בהדרגה את שאר החומרים.
שופכים את הבלילה לתבנית 28 משומנת
אופים בתנור שחומם מראש 50 דק' במאה שמונים מעלות
בתאבון
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון