חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוזים עסיסית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוזים עסיסית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוז
150 גר מרגרינה או חמאה
1וחצי כוסות סוכר
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 כוסות קמח תופח
שני שליש כוס מיץ תפוזים
אבקת סוכר לקישוט
תבנית 26 קפיצית
אופן ההכנה
1. שוטפים את התפוז וחותכים לרבעים עם הקליפה. מסירים את הגלעינים והלבה הלבנה, ומרסקים את התפוס במעבד מזון עם להב מתכת, עד שמתקבלת מחית.
2. טורפים את מחית התפוז, המרגרינה והסוכר במערבל או במעבד מזון עם להב פלסטיק, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. בעוד מערבל פועל, מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, את תמצית הווניל ואת קליפת הלימון. מוסיפים לסירוגין את הקמח ואת מיץ התפוזים.
3. יוצקים לתבנית ומחליקים במרית. אופים כשעה וחמש דקות בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות.
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון