הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
1 כוס סוכר
3 תפוזים -
1 כוס קמח תופח
4 כפות סוכר
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
עוגה:
להקציף 5 חלבונים+1 כוס סוכר
להוסיף :
חלמונים +קמח תופח+ גרד מ-3 התפוזים
לאפות בחום בינוני עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש.
להכין מיץ מ-3 תפוזים+3 כפות סוכר
לשפוך את המיץ על העוגה החמה ,מייד בצאתה מהתנור. להשתדל להספיג את המיץ בכל העוגה (כדאי להרים אותה מעט מהתבנית ולשפוך מיץ בתחתית ) המיץ נספג מייד.ולצנן.
להקציף שמנת מתוקה+ 1 כף סוכר ולפזר על העוגה לאחר שהתקררה.
ניתן לפזר שוקולד מגורד למעלה לקישוט
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון