חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוזים קוקוס וסולת "כמו בארומה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דליה קוראת לה עוגת תפוזים "כמו בארומה". brלא הכרתי אותה לפני כן, אבל הקלות הבלתי נסבלת של הכנתה שכנעה אותי. והטעם - גן עדן. brתבנית גוגלהוף או עגולה 24 ס"מ.
עוגת תפוזים קוקוס וסולת "כמו בארומה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דליה קוראת לה עוגת תפוזים "כמו בארומה". brלא הכרתי אותה לפני כן, אבל הקלות הבלתי נסבלת של הכנתה שכנעה אותי. והטעם - גן עדן. brתבנית גוגלהוף או עגולה 24 ס"מ.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
4 ביצים
לסירופ:
1/2 כוס מים
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס סוכר
קוקוס לקישוט.
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ובקערה גדולה מערבבים ידנית את כל החומרים היבשים.
2. מוסיפים לקערה את השמן, מיץ תפוזים והביצים, מערבבים היטב עד לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית האפייה.
3. אופים כ-50 דקות בחום של 180 מעלות, עד שקיסם הננעץ בעוגה - יוצא נקי.
הכנת הסירופ:
בזמן שהעוגה בתנור, מרתיחים בסיר קטן את כל חומרי הסירופ ומכבים את האש. נותנים לסירופ להצטנן מעט.
4. כשהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים עליה את הסירופ החם. ניתן לחורר קלות את העוגה עם סכין על מנת לסייע לה לספוג את הסירופ.
5. מקשטים עם מעט קוקוס מעל.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון