הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לעוגה
4 ביצים להפריד חלבונים לחוד בטמפרטורת החדר.
¾ כוס מיץ תפוזים
קליפת תפוז מגוררת מתפוז גודל בינוני
½ כוס שמן
1 שקית אבקת סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח.
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. להכין קצף יציב מהחלבונים + ½ כוס סוכר .
2. במערבל בכלי נפרד להכניס את 1/2 כוס סוכר שנשאר +שאר חומרי העוגה
ביצים, סוכר, מיץ תפוזים, קליפת תפוז מגוררת , שמן ,1 שקית אבקת סוכר וניל, קמח.
לערבל לעיסה אחידה חלקה ובסיום לקפל את הקצף בזהירות לתוך התערובת.
לצקת לתבנית אפיה משומנת.
לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 45 דקות
לקרר ולפזר אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון