הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים מופרדות
1 וחצי כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח
סוכר וניל
גרידת תפוז או לימון
כפית קינמון בחצי כוס מים חמים+חצי כפית סוכר
אופן ההכנה
להקציף החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב
להקציף החלמונים עם כוס הסוכר לקבלת קרם אחיד
להוסיף לחלמונים את השמן , מיץ התפוזים, הקמח והוניל לסירוגין
להטסיף בעדינות הקצף הלבן
לשפוך העיסה לתבנית הרצוייה
מעל לשפוך את כוס הקינמון
ולאפות עד שהעוגה תתיצב ותזהיב
בתיאבון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון