הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה
4 ביצים
1 שקית סוכר וניל
קורט מלח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 1 כוסות קמח
1/2 1 כוסות סוכר חום או סוכר לבן
5 תפוחים
1 כף סוכר
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
להמיס חמאה ולקרר מעט.
בקערה גדולה לערבב חמאה, סוכר חום, ביצים, סוכר וניל, מלח
לקלוף תפוחים לחלק לרבעים ולפרוס לפרוסות דקות, לשים בקערה ,לפזר 1 כף סוכר ו-1 כפית
קינמון ולערבב.
להוסיף לתערובת הנוזלים קמח ואבקת אפיה ולערבב.
להוסיף לבצק 3/4 מכמות התפוחים ולערבב, להעביר לתבנית אפיה משומנת, מעל לסדר את
שאר פרוסות התפוחים.
לחמם תנור לחום 190 מעלות, לאפות כ-40 דקות, אם העוגה מתחילה להישרף מלמעלה
לכסות בנייר כסף ולהמשיך באפיה.
לאחר שהעוגה התקררה לפזר אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
