הוראות הכנה
מרכיבים
למשרה התפוחים:
6 תפוחים מתוקים מגוררים
½ כוס ליקר
¼ כוס סוכר
לעוגה:
4 ביצים
1 כוס סוכר
כפית קנמון
כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
2 כוסות קמח
חופן אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
למשרה:
משרים בליקר ובסוכר את התפוחים המגוררים למשך 10 דקות.
לעוגה:
מקציפים את החלבונים.
מוספים את הסוכר והקנמון.
בהדרגה מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני.
בקערה מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והאגוזים הקצוצים.
בהדרגה מוסיפים את הקמח עם השמן ביחד.
לתערובת מוסיפים את המשרה של התפוחים עם כל הנוזלים שלו.
מערבבים הכל לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בחום של 170-180°c במשך 30-40 דקות.
בודקים בקיסם עד שהעוגה אפויה.
הרבה אופטימיות.
מגיש:
מקור: חברה לעבודה
שתף את המתכון