חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס דבש נוזלי
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס בירה שחורה
1 כוס שמן
350 גרם קמח תופח
1/2 כפית קינמון
קורט ציפורן טחון
1 כפית אבקת סודה לשתייה
2 תפוחים, קלופים ומגוררים גס
2 תבניות כיכר (אינגליש קייק) חד פעמיות באורך 30 ס"מ, משומנות היטב
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות). שמים בקערת המערבל את הדבש, הסוכר, הביצים, הבירה והשמן ומקציפים 2 דקות.
2. מוסיפים את הקמח, הקינמון, הציפורן ואבקת הסודה לשתייה ןמערבלים עוד 2 דקות. מוסיפים את התפוחים ומערבלים דקה נוספת. יוצקים לתבניות ואופים עד שהעוגות ישחימו, וקיסם הננעץ במרכזן ייצא יבש.
מגיש: יעל_מאפים
מקור:
שתף את המתכון