חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים ודבש תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון ששודרג והותאם לראש השנה קל מאוד להכנה ובעיקר יש לו טעם משגע brבתאבון
עוגת תפוחים ודבש תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון ששודרג והותאם לראש השנה קל מאוד להכנה ובעיקר יש לו טעם משגע brבתאבון
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
100 גרם פיסטוקים קלויים מעט ושבורים גס
50 גרם חמוציות או צימוקים בהירים או כל פרי יבש מתוק כמו ג'נגר
2 כפות שטוחות קינמון
גרעין הל אחד מפורר
רבע כוס אלכוהול צי'נזנו או בקרדי או יין אדום מתוק
רבע כוס סילאן המוכר כדבש תמרים או דבש
2 ביצים שלמות גודל 1
כוס סוכר חום דמררה
כוס שמן
2 כוסות קמח גדושות
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל.
אופן ההכנה
את החמוציות או הצימוקים להשרות בכוס מים רותחים עד להתנפחות ואחר כך לסנן היטב מהמים.
בשלב הבא:על החמוציות או ה.. לצקת אלכוהול צ'ינזנו או.. להשרות 10 דקות.ולא לסנן
ההכנה
את כל החומרים היבשים לערבב היטב בכף להוסיף ביצים חמוציות ועם הנוזלים הסילאן ואת השמן לאט תוך בחישה.
לצקת הכול לתבנית מס 24 משומנת
לזלף 3 כפות סילאן על פני העוגה.
לתנור שחומם מראש למשך שעה בחום 175 מעלות.
לבדוק את העוגה בעזרת קיסם.
בסיום האפיה לפזר 4 כפות סוכר חום על פני העוגה או כשהיא מתקררת לפזר אבקת סוכר.
מגיש: rhenr
מקור: שידרוג מתכון מפורום מטעמים
שתף את המתכון