חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים עם פרורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים עם פרורים
עוגת תפוחים עם פרורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים עם פרורים
הוראות הכנה
מרכיבים
למלית :
3 תפוחים מסוג גרנד
1/2 כפית ציפורן
1/2 כפית קינמון
1/2 כוס סוכר
לבצק פרורים:
1/2 כוס סוכר
100 גרם חמאה או מחמאה
כוס קמח
אופן ההכנה
1.קולפים את התפוחים ומנקים את הליבה פורסים לפרוסות של 7-8 ס"מ, מערבבים יחד עם הציפורן הקינמון והסוכר.
2.לבצק הפירורים שמים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק פרורי (אפשר גם לעבד את החומרים בידיים) . מחלקים את הבצק לשני חלקים.
3.חלק אחד מרדדים לשכבה אחידה על תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.
את פרוסות התפוחים שופכים בשכבה אחידה לתבנית. את החלק השני של הבצק מפוררים לפרורים ומפזרים מעלמעל.
אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהפירורים אפויים וזהובים.
מגישים חם בצלוחית אישית לצד קצפת רכה וכדור גלידת וניל כשמעט קינמון בזוק עליה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: באגסי בר ביסטרו
שתף את המתכון