הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ גרנד בינוניים חתוכים לקוביות
4 כפיות שטוחות קינמון
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
3 ביצים
¾ כוס קמח תופח
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את תפוחי העץ, מיץ הלימון ושתי כפיות קינמון. מסדרים בתבנית מרובעת משומנת ומניחים בצד. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד להכפלת הנפח. מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי הקצפה. מוסיפים בהדרגה את הקמח ואת הקינמון הנותר תוך כדי הקצפה. יוצקים על התפוחים. מכניסים לתנור שחומם מראש לאה ושמונים מעלות למשך חמישים דקות עד שעה. יש לבדוק עם קיסם אם החלק העליון של העוגה יבש ורק אז להוציא מהתנור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון