חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף באפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעם מרוקני טיפוסי. במקום העוף אפשר להכין כדורי בשר, עוד יותר טעים. בעונה brמוסיפים פלחי שומר שרק מוסיפים למנה.
עוף באפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעם מרוקני טיפוסי. במקום העוף אפשר להכין כדורי בשר, עוד יותר טעים. בעונה brמוסיפים פלחי שומר שרק מוסיפים למנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
2 כוסות אפונה
2 מקלות כרפס חתוכים לקטעים
2 כפות עלי כרפס קצוצים
½ כפית כורכום
2 שיני שום כתושות
¼ כפית תבלין "לקאמה" ( מומלץ אך לא חייב)
2 כוסות מים
שמן
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
בע"ה
1) מחממים שמן בסיר ומאדים קטעים של כרפס. מוסיפים כורכום, מלח ופלפל
ומערבבים. מניחים שוקי עוף ומאדים כמה דקות מכל הצדדים.
2) מוסיפים אפונה, שום כתוש ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה, מוסיפים
תבלין "לקאמה" ומבשלים כשעה על אש קטנה.
מגיש: בן חמו
מקור:
שתף את המתכון