הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם צימוקים
¼ 1 כוסות בירה לבנה או שחורה
1 כף סוכר
4 כרעיים שלמות, או מופרדות
מלח, פלפל שחור, פפריקה
3 בצלים פרוסים לטבעות
2 עלי דפנה
6 פרוסות אווז מעושן (אני ממליצה להוסיף יותר, זה תמיד נגמר)
2 כפות שמן
אופן ההכנה
בקערית מערבבים את הצימוקים עם הבירה וכף הסוכר, ומשהים כשעה.
לחמם תנור לחום בינוני.
בתבנית מסדרים את העוף ומתבלים לפי הטעם.
מסביב לעוף לפזר את טבעות הבצל, את הצימוקים שהוצאנו מהבירה (לא לשפוך את הבירה!)
עלי הדפנה ופרוסות האווז.
לבירה להוסיף את השמן ולערבב היטב.
לצקת מעל העוף, לאפות כשעה ולהפוך מדי פעם.
מגיש:
מקור: בישולה של שולה מודן
שתף את המתכון
