חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בבירה וחזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הטעם של הבירה התוססת, עם מתיקות הצימוקים והעישון של האווז, brעושה את המנה הזאת מיוחדת מאד. וגם לחוש הריח מובטחת כאן הנאה לא מעטה. brנראה מי יעמוד בפיתוי ולא ילקט את האווז המעושן והצימוקים מהתבנית שרק יצאה br(רק לטעימה)
עוף בבירה וחזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הטעם של הבירה התוססת, עם מתיקות הצימוקים והעישון של האווז, brעושה את המנה הזאת מיוחדת מאד. וגם לחוש הריח מובטחת כאן הנאה לא מעטה. brנראה מי יעמוד בפיתוי ולא ילקט את האווז המעושן והצימוקים מהתבנית שרק יצאה br(רק לטעימה)
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם צימוקים
¼ 1 כוסות בירה לבנה או שחורה
1 כף סוכר
4 כרעיים שלמות, או מופרדות
מלח, פלפל שחור, פפריקה
3 בצלים פרוסים לטבעות
2 עלי דפנה
6 פרוסות אווז מעושן (אני ממליצה להוסיף יותר, זה תמיד נגמר)
2 כפות שמן
אופן ההכנה
בקערית מערבבים את הצימוקים עם הבירה וכף הסוכר, ומשהים כשעה.
לחמם תנור לחום בינוני.
בתבנית מסדרים את העוף ומתבלים לפי הטעם.
מסביב לעוף לפזר את טבעות הבצל, את הצימוקים שהוצאנו מהבירה (לא לשפוך את הבירה!)
עלי הדפנה ופרוסות האווז.
לבירה להוסיף את השמן ולערבב היטב.
לצקת מעל העוף, לאפות כשעה ולהפוך מדי פעם.
מגיש: kalla
מקור: בישולה של שולה מודן
שתף את המתכון