הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי עוף צעיר
3 שיני שום כתושות
6 כפות מרגרינה "מחמאה"
3 כפות רוטב סויה
3 כפות גדושות דבש
1 חלמון
פלפל לבן
מלח
אופן ההכנה
לבזוק מלח + פלפל לבן על העוף.
לערבב : חלמון , רוטב סויה , דבש , שום .
לטבול את נתחי העוף ברוטב.
להניח את העוף והרוטב בתבנית אפיה משומנת.
לפזר מעל הכל מרגרינה .
לכסות בנייר כסף.
לאפות כשעה בחום בינוני .
להסיר את נייר הכסף ולהשחים עוד כ - 30 דקות
בתיאבון.
מגיש:
מקור: פפושידה
שתף את המתכון