חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בחלב קוקוס וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בחלב קוקוס וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף
2 בצלים brunoise מושחמים על מחבת
4 שיני שום קצוצות דק
2 תפוחי עץ גרנד- פרוסים לקוביות 1*1 ס"מ
½ כוס צימוקים
פחית חלב קוקוס
½ כוס יין לבן
כוס נוזל עוף
כף קארי
2 כפות סוכר
מלח ופלפל לטעם
½ כוס שמן סויה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. לטגן את חלקי העוף עד להשחמה ולהוציאם מהסיר.
2. באותו הסיר לטגן את הבצל והשום עד לגוון זהוב. להחזיר את חלקי העוף, להוסיף את היין ולרכז מעט למשך 5 דקות.
3. לתבל בקארי, סוכר, מלח ופלפל. להוסיף את חלב הקוקוס ולבשל על אש נמוכה בסיר מכוסה למשך ½ שעה.
4. להוסיף במידת הצורך נוזל תוך כדי הבישול.
5. לפזר את קוביות תפוחי העץ ואת הצימוקים ולבשל יחד עד לקבלת מרקם סמיך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון