הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף
2 בצלים brunoise מושחמים על מחבת
4 שיני שום קצוצות דק
2 תפוחי עץ גרנד- פרוסים לקוביות 1*1 ס"מ
½ כוס צימוקים
פחית חלב קוקוס
½ כוס יין לבן
כוס נוזל עוף
כף קארי
2 כפות סוכר
מלח ופלפל לטעם
½ כוס שמן סויה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. לטגן את חלקי העוף עד להשחמה ולהוציאם מהסיר.
2. באותו הסיר לטגן את הבצל והשום עד לגוון זהוב. להחזיר את חלקי העוף, להוסיף את היין ולרכז מעט למשך 5 דקות.
3. לתבל בקארי, סוכר, מלח ופלפל. להוסיף את חלב הקוקוס ולבשל על אש נמוכה בסיר מכוסה למשך ½ שעה.
4. להוסיף במידת הצורך נוזל תוך כדי הבישול.
5. לפזר את קוביות תפוחי העץ ואת הצימוקים ולבשל יחד עד לקבלת מרקם סמיך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון