הוראות הכנה
מרכיבים
8 רבעי עוף
2 בצלים גדולים
פלפלת ירוקה
1 כפית קארי
1 גמבה אדומה 4 עגבניות
1 כף סוכר
שמן
קמח
8 פרוסות חציל
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מפזרים מלח על פרוסות החציל,משרים כשעה,שוטפים,מייבשים,ומגלגלים בקמח.מטגנים כמה דקותמשני הצדדים ומניחים על תבנית. שופכים מים רותחים על העגבניות, מקלפים וחותכים לקוביות.חותכים את הבצל לפרוסות,את הפלפלת והגמבה לרצועות. משחימים את הבצל ב-3 כפות שמן, מוסיפים את רצועות הפלפלת והגמבה וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומרתיחים 5 דקות עם מלח וסוכר.
מנקים היטב את רבעי העוף,שוטפים ומנגבים,מורחים במלח ובקארי,ומניחים על החצילים שבתבנית.יוצקים את תערובת הירקות על העוף והחצילים,אופים בתנור עד שהבשר שחום ורך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון