הוראות הכנה
מרכיבים
בע"ה
6 שוקי עןף
כרובית קטנה, מופרדת לפרחים ושטופה היטב
חופן פטרוסיליה קצוצה
5 כפות עגבניות מרוסקות משומרות
½ כפית כורכום
מלח ופלפל
1 בצל קצוץ דק
2 כוסות מים
שמן
אופן ההכנה
1) מחממים שמן בסיר ומאדים את הבצל כמה דקות. מוסיפים עגבניות ומאדים
ביחד כ - 7 דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים.
2) מניחים את שוקי העוף על תערובת העגבניות ומאדים מכל הצדדים היטב.
3) מוסיפים כרובית ומים ומביאים לרתיחה. מפזרים פטרוסיליה ומערבבים. מבשלים
באש קטנה כשעה ורבע עד שהתבשיל רך ובעל צבע וטעם נהדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון