הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות מאד.
1 בצל פרוס לטבעות דקות.
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות.
1 נצר במבוק פרוס דק.
3 פלפלים חריפים יבשים.
כפית רסק פלפל חריף.
כף מייפל.
כפית זנגוויל טרי קצוץ.
2 שיני שום קצוצות.
5 כפות שמן.
מלח, פלפל.
למרינדה:
כף קורנפלור.
כף ברנדי.
כף רוטב סויה.
חלבון.
לרוטב:
כ-1/3 כוס מרק עוף .
כף ברנדי.
כף רוטב סויה.
כפית קורנפלור מומסת במעט מים קרים.
אופן ההכנה
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים בה את העוף
לחצי שעה.
במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים את העוף כמה דקות ותוך כדי עירבוב ומעבירים לצלחת.
לאותה מחבת מוסיפים 3 כפות שמן ומטגנים את הפלפלים החריפים עד שהם משחימים.
מוסיפים את רסק הפלפלים, השום והזנגוויל ומערבבים.
מוסיפים את הבצל, הבמבוק והפטריות ומערבבים.
מוסיפים את רצועות העוף, המייפל המלח והפלפל ומערבבים.
מערבבים היטב את הסויה, הברנדי ומרק העוף ומוסיפים למחבת.
מערבבים היטב ומגיעים לרתיחה.
מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים ומגישים.
מגיש:
מקור: אודי מאירי- mood4food
שתף את המתכון