חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בנוסח סצ'ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני אשמח מאוד לקבל מתכון של עוף בנוסח סצ'ואן. תודה מראש
עוף בנוסח סצ'ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני אשמח מאוד לקבל מתכון של עוף בנוסח סצ'ואן. תודה מראש
הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות מאד.
1 בצל פרוס לטבעות דקות.
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות.
1 נצר במבוק פרוס דק.
3 פלפלים חריפים יבשים.
כפית רסק פלפל חריף.
כף מייפל.
כפית זנגוויל טרי קצוץ.
2 שיני שום קצוצות.
5 כפות שמן.
מלח, פלפל.
למרינדה:
כף קורנפלור.
כף ברנדי.
כף רוטב סויה.
חלבון.
לרוטב:
כ-1/3 כוס מרק עוף .
כף ברנדי.
כף רוטב סויה.
כפית קורנפלור מומסת במעט מים קרים.
אופן ההכנה
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים בה את העוף
לחצי שעה.
במחבת עם 2 כפות שמן מטגנים את העוף כמה דקות ותוך כדי עירבוב ומעבירים לצלחת.
לאותה מחבת מוסיפים 3 כפות שמן ומטגנים את הפלפלים החריפים עד שהם משחימים.
מוסיפים את רסק הפלפלים, השום והזנגוויל ומערבבים.
מוסיפים את הבצל, הבמבוק והפטריות ומערבבים.
מוסיפים את רצועות העוף, המייפל המלח והפלפל ומערבבים.
מערבבים היטב את הסויה, הברנדי ומרק העוף ומוסיפים למחבת.
מערבבים היטב ומגיעים לרתיחה.
מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים ומגישים.
מגיש: מירי73
מקור: אודי מאירי- mood4food
שתף את המתכון