הוראות הכנה
מרכיבים
עוף צעיר
300 גרם בשר טלה טחון
2 לימונים מקולפים וחתוכים לקוביות .
חצי כוס ערק
חצי כוס יין לבן מוסקט
חצי כוס שמן זית
6 פקעות שומר חצוי ונקי
כפית זעתר
5 שיני שום שלמות
קורט קינמון
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200°c.
מחדירים את בשר הטלה בין העור לגוף העוף .
מטבלים את עור העוף במלח פלפל והקינמון.
מחדירים לגוף העוף את הלימון .
בתבנית אפיה מניחים את העוף יוצקים עליה את הערק השמן זית והיין .
מפזרים את השומר מסביב לעוף מוסיפים את הזעתר והשום ומטבלים בקורט מלח ופלפל .
מכסים בנייר כסף ואופים למשך כ 45 דקות מסירים את נייר הכסף וצולים כ 15 דקות נוספות .
מגישים חם .
בתאבון !!
מגיש:
מקור: השף ניקולא דין
שתף את המתכון