חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף " בערק" לבנוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף " בערק" לבנוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
עוף צעיר
300 גרם בשר טלה טחון
2 לימונים מקולפים וחתוכים לקוביות .
חצי כוס ערק
חצי כוס יין לבן מוסקט
חצי כוס שמן זית
6 פקעות שומר חצוי ונקי
כפית זעתר
5 שיני שום שלמות
קורט קינמון
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200°c.
מחדירים את בשר הטלה בין העור לגוף העוף .
מטבלים את עור העוף במלח פלפל והקינמון.
מחדירים לגוף העוף את הלימון .
בתבנית אפיה מניחים את העוף יוצקים עליה את הערק השמן זית והיין .
מפזרים את השומר מסביב לעוף מוסיפים את הזעתר והשום ומטבלים בקורט מלח ופלפל .
מכסים בנייר כסף ואופים למשך כ 45 דקות מסירים את נייר הכסף וצולים כ 15 דקות נוספות .
מגישים חם .
בתאבון !!
מגיש: עוזרד
מקור: השף ניקולא דין
שתף את המתכון