חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בפטריות ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בפטריות ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 נתחי עוף
1 סלסלת פטריות שמפיניון חצויות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 בצל גדול חתוך לרצועות עבות
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס יין אדום יבש
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק פטריות
פפריקה מתוקה
3 שיני שום כתושות
פטרוזיליה טריה קצוצה
אופן ההכנה
לסדר את נתחי העוף והירקות בתבנית אפיה.
בקערית קטנה לערבב שמן זית,יין, ותבלינים מלבד הפטרוזיליה, לערבב ולצקת על העוף.
לכסות בנייר כסף לאפות בחום 200 מעלות כשעה , להסיר את נייר הכסף ,לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה ,להמשיך לאפות עוד כ-30 דקות להפוך את העוף מידי פעם.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון