חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בפלפלים ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בפלפלים ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
12 יחידות עוף
1 בצל גדול פרוס לחצאי פרוסות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
2 עגבניות פרוסות
לרוטב:
¼ כוס שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה
¾ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
3 כפות צ'ילי מתוק
2 כפות סויה
1 כף דבש
פטרוזילה יבשה
3 שיני שום כתושות
¼ - ½ כוס יין אדום
אופן ההכנה
לסדר את נתחי העוף בתבנית, לפזר מעל את הבצל, פלפלים ועגבניות.
לערבב בקערית את חומרי הרוטב ולצקת על העוף.
לאפות בחום גבוה 200°c כשעה , להפוך את העוף לפחות פעם אחת .
להנמיך את החום ל-180°c ולהעביר את התנור למצב גריל, כ-20 דקות.
לכסות בנייר כסף ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה. עד שהעוף רך.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון