חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בקדירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל מתובל וצבעוני.
עוף בקדירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל מתובל וצבעוני.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג עוף נקי
2 כפיות פפריקה מתוקה
50 גרם מרגרינה
2 כוסות מרק עוף צח
1 שן שום
3 בצלים קטנים
500 גרם עגבניות קטנות
1 כף פטרוזיליה
1 כף קורנפלור
פלפל, מלח
אופן ההכנה
לנגב את העוף.
לערבב 1/2 כפית מלח עם הפפריקה והפלפל.
להכניס חצי מכמות התערובת לתוך חלל העו, ואת החצי השני לשפשף על העור.
לחמם את המרגרימה בקדירה, להוסיף את העוף ולטגן עד להשחמה מכל הצדדים.
להוסיף את המרק לכסות ולבשל בתנור בחום 200 מעלות כשעה.
לקלוף ולקצוץ דק את הבצלים.
לחלוט את העגבניות ולקלף אותן.
לסדר את העגבניות והצלים סביב העוף, לזרות פטרוזיליה מכניסים לתנור לעוד 20 דקות.
להוציא את העוף מהקדירה ולחתוך למנות ולסדר בכלי הגשה מחומם.
לסדר סביב העוף את הירקות.
לערבב את הקורנפלור עם מים ולבחוש לתוך הקדירה. להביא לידי רתיחה תוך כדי בחישה מתמדת. לבשל כ-3 דקות.
לשפר את התיבול אם צריך, לצקת את הרוטב על העוף ולהגיש.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון