הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק ל-6 חלקים
6 כפות שמן זית
24 שיני שום שלמות לא קלופות
תפוחי אדמה ו/או בטטות קלופים וחתוכים ל-4 לאורכם
גבעולי רוזמרים טריים (אפשרי גם טימין)
חצי כוס יין לבן יבש או חצי יבש
מלח פלפל שחור טחון טרי ופפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לטגן העוף קלות במחבת ולהניח בתבנית אפיה (אפשר לוותר על הטיגון)
לשים שאר החומרים ולטפטף השמן והיין מעל
לאפות בתנור בחום גבוה כשעה כשהתבנית מכוסה ברדיד אלומניום.
להוריד את הרדיד ולאפות עד השחמה ו/או שהכל מוכן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון