הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף גדול חתוך לקוביות קטנות ? כ400 גרם
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
צנצנת רוטב מולה 200 גרם - טרז פזוס
6 קוביות שוקולד מריר
פלפל אדום או צהוב לא חריף חתוך לרצועות
כפית דבש
מלח
פלפל
רבע כפית אבקת קינמון
כף שמן צמחי לטיגון
4 טורטיות תירס קוטר 15 ? טרז פזוס
אופן ההכנה
לרוטב המולה ?
שופכים את רוטב המולה לסיר, מוסיפים כוס מים, דבש, קינמון ו6 קוביות שוקולד מריר ומחממים רק עד שהשוקולד נמס.
לעוף :
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים מס' דקות עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפילפל וממשיכים לטגן עד שמעט מתרכך.
מוציאים מהמחבת, ומכניסים במקום את העוף ומקפיצים מס' דקות, להזהר לא לייבש את העוף.
מוסיפים לעוף את הבצל, הפילפל ו2 כפות מהרוטב מולה, מערבבים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מחממים את הטורטיות בתנור או מיקרוגל עד שהם מפשירות שמים על כל אחת מהן 2 כפות ממילוי העוף ומגלגלים.
מורחים מעל מהרוטב מולה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון