חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב מולה מקסיקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המולה הוא רוטב משחתי העשוי מפלפלים חריפים, שוקולד, חמאת בוטנים, שקדים, בצל ושום והשילוב יוצר רוטב מאוד חריף בעל טעם מיוחד. brההכנה מאוד פשוטה מאחר ואת הרוטב ניתן לקנות מוכן. br
עוף ברוטב מולה מקסיקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המולה הוא רוטב משחתי העשוי מפלפלים חריפים, שוקולד, חמאת בוטנים, שקדים, בצל ושום והשילוב יוצר רוטב מאוד חריף בעל טעם מיוחד. brההכנה מאוד פשוטה מאחר ואת הרוטב ניתן לקנות מוכן. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף גדול חתוך לקוביות קטנות ? כ400 גרם
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
צנצנת רוטב מולה 200 גרם - טרז פזוס
6 קוביות שוקולד מריר
פלפל אדום או צהוב לא חריף חתוך לרצועות
כפית דבש
מלח
פלפל
רבע כפית אבקת קינמון
כף שמן צמחי לטיגון
4 טורטיות תירס קוטר 15 ? טרז פזוס
אופן ההכנה
לרוטב המולה ?
שופכים את רוטב המולה לסיר, מוסיפים כוס מים, דבש, קינמון ו6 קוביות שוקולד מריר ומחממים רק עד שהשוקולד נמס.
לעוף :
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים מס' דקות עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפילפל וממשיכים לטגן עד שמעט מתרכך.
מוציאים מהמחבת, ומכניסים במקום את העוף ומקפיצים מס' דקות, להזהר לא לייבש את העוף.
מוסיפים לעוף את הבצל, הפילפל ו2 כפות מהרוטב מולה, מערבבים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מחממים את הטורטיות בתנור או מיקרוגל עד שהם מפשירות שמים על כל אחת מהן 2 כפות ממילוי העוף ומגלגלים.
מורחים מעל מהרוטב מולה.
מגיש: Dganit Amitay
מקור:
שתף את המתכון