חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב פירי פירי לוהט כמו בנאנדוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ברוטב צילי פורטוגזי בטעם מופלא קל וחריף
עוף ברוטב פירי פירי לוהט כמו בנאנדוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ברוטב צילי פורטוגזי בטעם מופלא קל וחריף
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם או חלקים
לרוטב פירי פירי
6 פלפלי צילי יבשים או 1 כף גדושה אבקת צילי גרוס
2 פלפלים אדומים מתוקים (רצוי שושקה) קצוצים
2 עגבניות גדולות קלופות וקצוצות (רצוי מזן תמר)
10 שיני שום קלופים
1 כף שטוחה אורגנו
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית גדושה מלח
1/2 כפית סוכר
1/2 כוס חומץ בן יין
1/2 כוס שמן תירס
אופן ההכנה
1. בסיר רחב עם חצי כוס שמן מטגנים את הצילי, הפלפלים כשתי דקות מוסיפים את העגבניות הקלופות השום ואת שאר החומרים מנמיחים אש ונותנים לכל להתבשל כ 10 דקות.
2. מעבירים את כל תכולת הסיר למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד ומקררים לחם החדר
3. בקערה רחבה מניחים את העוף או חלקי העוף ושופכים עליו את הרוטב תוך כדי עיסוי מכסים בנילון נצמד ומכניסים לקרור של שעה לפחות ועדיף אפילו לילה.
4. מעבירים את העוף לתבנית אפיה ושופכים את רוטב הפירי היטב ומעסים גם בחוץ וגם בפנים
5. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למחצית השעה
6. מסירים את נייר האלומיניום מרטיבים את העוף עם הרוטב מתחתית התבנית ואופים עוד מחצית השעה עד השחמה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון