הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעים מחולקים ל-2 (שוק , ירך).
6 תפוחי אדמה קטנים/בינונים
6 שיני שום טרי
קטשופ, סויה 2 כפות ברנדי
תבלין לעוף , פפריקה כמון מלח פלפל
חצי כוס מים
אופן ההכנה
1. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות מסדרים בתבנית ומתבלים במלח ופלפל.
2. מסדרים מעל את חלקי העוף.
3. מערבבים בקערית את הקטשופ , סויה ברנדי והתבלינים ומורחים על העוף
4. מפזרים מעל את שיני השום
5.מוסיפים את המים.
מכסים בניר כסף ושמים בתנור ב180 מעלות למשך 40 דקות בערך מורידים את הניר וממשיכים לאפות עוד כ-15 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון