הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 ק"ג כרעיים
50 גרם בלובנד
2 כפות שמן
4 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
250 גרם כרישה פרוס לפרוסות(רק החלק הלבן)
מלח ופלפל
1 קופסא עגבניות קלופות
בזיליקום לטעם
250 גרם פטריות פרוסות
1 כף רסק עגבניות מהול במעט מים
אופן ההכנה
רוחצים ומנגבים את חלקי העוף.
בסיר רחב ושטוח מחממים את הבלובנד והשמן ומשחימים את חלקי העוף.מוציאים את העוף ובאותו שמן מטגנים את הבצלים כ-5 דקות.מוסיפים לבצל את פרוסות הכרישה וממשיכים בטיגון עוד כ-5 דקות.מתבלים במלח ופלפל,מוסיפים את העגבניות והבזיליקום.מחזירים את העוף ומבשלים כשעה על להבה נמוכה.בסיר נפרד מבשלים את הפטריות ורסק העגבניות כ-10 דקות.מערבבים עם הכרישה.מגישים בתוספת אורז.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון