חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ופול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל וטעים
עוף ופול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
8 שוקי עוף או חלק אחר
פול של סנפרוסט זה בערך פחות מק"ג
כוסברה חצי חבילה קצוצה או שמיר
תבלינים- כמון חיווג לבישול מלח לפי טעם מרק עוף כף
בצל גדול
5 שיני שום חתוך
שמן זית או רגיל לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הבצל .אחר כך את העוף. להוסיף את השום. להוסיף את התבלינים להמשיך לטגן להוסיף את חבילת הפול להוסיף עוד עם צריך תבלינים להוסיף מים עד לכיסוי הפול להרתיח לאחר מכן להוסיף את הכף אבקת מרק להוסיף את הכוסברה הקצוצה להנמיך את האש לבשל כשעה על אש קטנה ולבדוק שעוף והפול מוכן
אוכלים את זה עם אורז בצד בתאבון
חני
מגיש: chni
מקור: אמא
שתף את המתכון