הוראות הכנה
מרכיבים
8 שוקי עוף או חלק אחר
פול של סנפרוסט זה בערך פחות מק"ג
כוסברה חצי חבילה קצוצה או שמיר
תבלינים- כמון חיווג לבישול מלח לפי טעם מרק עוף כף
בצל גדול
5 שיני שום חתוך
שמן זית או רגיל לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הבצל .אחר כך את העוף. להוסיף את השום. להוסיף את התבלינים להמשיך לטגן להוסיף את חבילת הפול להוסיף עוד עם צריך תבלינים להוסיף מים עד לכיסוי הפול להרתיח לאחר מכן להוסיף את הכף אבקת מרק להוסיף את הכוסברה הקצוצה להנמיך את האש לבשל כשעה על אש קטנה ולבדוק שעוף והפול מוכן
אוכלים את זה עם אורז בצד בתאבון
חני
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון